Meubels

Modulairisme met IKEA VALLENTUNA-planner


IKEA heeft een groot assortiment banken in verschillende soroten, stijlen, kleuren en formaten. Één van de nieuwe banken is de VALLENTUNA, een moduele bank, die je helemaal zelf samen kunt stellen uit verschillende modulen. Zo heb je hoekmodules, 2-zitsmodules tot 6-zitsmodules, rugsteunen, poefs, armleuningen, kussens, noem maar op. En al deze elementen zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Super leuk! En sinds kort heeft IKEA het nóg leuker gemaakt met de VALLENTUNA-planner. Daarmee kan je namelijk jouw eigen droombank ontwerpen. Na de introductie zijn heel veel fans los gegaan met deze planner, en de leukste en meest creatieve creaties zijn gecreëerd!

Modulairisme met IKEA VALLENTUNA-planner

Modulairisme

IKEA is een geweldig merk, dat wereldwijd erkend wordt. Maar er zijn ook tegenhangers van IKEA, die vinden dat IKEA wel leuke spullen heeft, maar door de populariteit is de kans groot dat je tante, buurvrouw of vriend precies dezelfde IKEA bank heeft staan. Daar heeft IKEA dus een beetje op ingespeeld met de VALLENTUNA bank en de VALLENTUNA-planner. Er zijn zulke leuke creaties ontworpen, dat het uit de hand is gelopen. IKEA noemt heeft deze stroming een naam gegeven, namelijk modulairisme.

Modulairisme met IKEA VALLENTUNA-planner

De tot nu tot ontworpen VALLENTUNA creaties zijn suer leuk, van bloem-ontwerpen, tot auto-ontwerpen, tot een kop chocolademelk. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wil je meedoen met de modulairisme hype? Deel jouw creatie dan met #modulairisme!

Modulairisme met IKEA VALLENTUNA-planner

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam