Modern interieur, Woonkamer inspiratie

Moderne woonkamer voor de liefhebber


We laten hier heel redelijk vaak industriële interieurs en Scandinavische interieurs zien. Niet alleen omdat wij het erg mooi vinden, maar vooral ook omdat het gewoonweg hele populaire interieurstijlen zijn. Maar ook andere interieurstijlen kunnen erg mooi zijn, zoals een modern interieur. Vandaag gaan we een kijkje nemen in een echte mooie moderne woonkamer. Niet alleen voor liefhebbers van moderne interieurs, maar voor alle interieurjunkies en fans!

moderne-woonkamer-liefhebber

Het is de woonkamer van een modern appartement gelegen in Gliwice in Polen, die ingericht is door de architectenbureau Widawscy Studio Architecture. Het pand kenmerkt zich met bijzondere vormen en hoeken, die de interieur architecten hebben geïnspireerd voor het interieurontwerp. En dat is heel goed te zien in de ruime leefruimte, waar de woonkamer met de open keuken zijn ingericht.

moderne-witte-open-keuken

turquoise-blauwe-bank

Geometrische vormen

In de woonkamer is een soort geometrische ruimte met meerdere ongebruikelijke hoeken in de muren. Deze geometrische vormen hebben de interieur architecten dus ook gebruikt in het interieurontwerp. Zo komen ze bijvoorbeeld terug in de moderne keuken, in de vorm van moderne witte geometrische keukenkasten. En hetzelfde idee is ook doorgevoerd in de grote op maat gemaakte tv-meubel. De witte geometrische kasten van de tv meubel loopt helemaal door naar de moderne ingebouwde open haard.

moderne-ronde-salontafel

Kleurenpalet bestaande uit wit, grijs en blauw

Er is gekozen voor een bijzonder kleurenpalet, bestaande uit heel veel wit, grijs en turquoise blauw. Op de vloer ligt een strakke betonlook gietvloer, die gecombineerd is met strakke witte muren. De muur boven de witte geometrische tv-meubel is bekleed met grote betonlook platen. Samen met de betonlook gietvloer, geeft het de moderne woonkamer een stoer tintje.

Turquoise blauw komt op meerdere plekken terug in de woonkamer. De grote turquoise blauwe bank is een echte blikvanger geworden. Maar er is ook gekozen voor blauwe Eames stoelen en de muren in de keuken zijn bekleed met turquoise blauw behang.

kookeiland-moderne-woonkamer

tv-aan-muur-woonkamer

geometrische-tv-meubel

Kleine meubels en accessoires

Naast de mooie strakke basis en de grote meubels, vind je in deze slaapkamer ook mooie kleinere meubels en stijlvolle woonaccessoires. Spullen die de woonkamer knusser en gezelliger maken. De ronde witte salontafel bijvoorbeeld of de glazen bollampen boven de eettafel. De groene glazen vazen op de TV meubel zijn ook super leuk, net als de digitale vintage flipklok daarnaast.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam