Badkamer inspiratie, Modern interieur

Moderne witte badkamer met inloopdouche en washok


Dat kleine badkamers ook heel fijn en mooi kunnen zien, hebben we hier al een aantal keren laten zien. Vandaag willen we wederom een klein maar super fijne badkamer laten zien. Het is ontworpen door interieurarchitecten bureau idwhite, die in Litouwen een klein appartement heeft ingericht. Het appartement kenmerkt zich met mooie moderne materialen en is super praktisch ingericht. Hieronder zien jullie hoe ze zijn omgegaan met de kleine ruimte in de badkamer. We like it a lot!

moderne-witte-badkamer-inloopdouche-washok

Praktische indeling

Het is een kleine smalle badkamer, maar door de aardige lengte was er veel mogelijk. De architecten hebben een praktische indeling gemaakt met helemaal achterin de inloopdouche, gevolgd door het toilet, de badmeubel met inbouwwastafel en tot slot nog een washok.

De inloopdouche is luxe en comfortabel. Vanuit een glazen schuifdeur kom je terecht in de vrij ruime inloopdouche, die voorzien is van een grote vierkante regendouche uit het plafond. Er is een nis gecreëerd in de nis, die handig is voor douchespullen.

Opbergruimte in een kleine badkamer

De badmeubel biedt met de twee grote brede laden heel veel opbergruimte, maar dat geldt ook voor de speciaal op maat gemaakte washok. Onderin was er plaats voor de wasmachine, terwijl daarboven meerdere open planken zijn gecreëerd voor bijvoorbeeld handdoeken en andere douchespullen.

washok-badkamer

De wanden zijn betegeld met minimalistische witte moderne witte wandtegels. Het is vooral de vloer die de blikvanger vormt in dit badkamerontwerp. De ontwerpers hebben namelijk gekozen voor stijlvolle zeshoekige hexagon tegels, die doorlopen op de achterwand achter de wastafel. Voor de helft zijn de vloertegels wit, terwijl de andere helft een mix is van beige tinten en patronen.

De bijzondere moderne witte designradiator aan de wand tegen over de wastafel maakt het plaatje helemaal compleet.

zeshoekige-hexagon-tegels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam