Woonkamer inspiratie

Moderne strakke woonkamer in Kiev


Deze woonkamer is een ontwerp van Igor Sirotov. De interieur architect heeft namelijk het Yt-9 House ontworpen. Een grote luxe villa gelegen in Kiev in Oekraïne. Laat je inspireren door de leuke ideeën en oplossing die de interieur architect heeft gebruikt voor de inrichting van de moderne woonkamer.

Moderne strakke woonkamer in Kiev

L-vormige woonkamer met eetkamer en keuken

Sirotov heeft een duidelijke stijl neergezet voor de interieur inrichting door de gehele woning. Strak, modern en met gebruik van bijzondere oplossing en materialen.

De woonkamer vind je op de begane grond, samen met de eetkamer en half open keuken. Het is eigenlijk een l-vormige woonkamer, waarbij de zitgedeelte zich in het brede gedeelte bevindt, terwijl de eetkamer en de keuken te vinden zijn in het lange gedeelte van de L.

Zwart, hout en Delfst blauw

Voor het geheel is er gekozen voor een bijzondere mix van zwart en hout, die voornamelijk terugkomen in de muren. Het zitgedeelte is voorzien warme zwarte tapijt, terwijl er in de eetkamer en de smalle keuken tegels zijn gebruikt met een mooie blauwe patroon. Deze tegels doen denken aan het Nederlandse Delfts blauw en vormen de echte eyecather van de woonkamer.

Moderne strakke woonkamer in Kiev

Moderne strakke woonkamer in Kiev

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam