Badkamer inspiratie, Modern interieur

Moderne, strakke en minimalistische badkamer uit Warschau


Modern, strak en minimalistisch. Dit zijn de drie woorden, hoe je deze badkamer perfect kunt omschrijven. Het is een ontwerp die gerealiseerd is door interieurontwerpbureau Oporski Architektura. Zij zijn vooral gespecialiseerd in 3D visualisatie van interieurs. Deze badkamer is daar een heel mooi voorbeeld van, 3D ontwerpen die je bijna niet kunt onderscheiden van foto’s!

Moderne, strakke en minimalistische badkamer uit Warschau

Modern interieur

De Poolse interieurontwerper heeft deze badkamer ontworpen als onderdeel van het interieurontwerp van een modern apartement gelegen in Mokotow in Warschau. Het is een super modern appartement, gekenmerkt door strakke minimalistische lijnen én een monochroom kleurenpalet. Monochrome kleuren zoals wit, grijs en zwart overheersen in het interieurontwerp. Deze stijl tref je door het gehele appartement, van de hal tot de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer.

Modern, strak en minimalistisch interieur

Modern, strak en minimalistisch interieur

Modern, strak en minimalistisch interieur

Minimalistische badkamer

De badkamer is niet super ruim, maar door het minimalistische ontwerp komt het wel erg ruim over. Er is gekozen voor een strakke minimalistische lichtgrijze gietvloer, gecombineerd met strak gestuukte lichtgrijze muren. Opvallend genoeg, is het plafond hoogglans donkergrijs. Het is een verlaagd plafond met een inham bij de rand, waar led-verlichting in verwerkt is. Deze vorm van verlichting tref je bijna in elke kamer in het appartement. Dit hebben ze gecombineerd met moderne spotjes in het plafond. Beide verlichtingsvormen passen perfect bij het strak, modern en minimalistisch ontwerp.

Moderne, strakke en minimalistische badkamer uit Warschau

Er is een ruime inloopdouche ingericht, die over de gehele breedte van de muur loopt. Deze is voorzien van een op maat gemaakt glazen douchewand tot aan het plafond. De strakke gietvloer vind je ook in de inlooopdouche, maar daar zijn randen in verwerkt, waar het water doorheen kan lopen. Een heel mooi modern alternatief voor de traditionele afvoer. Buiten de inloopdouche vind je een strakke mat zwarte designwastafel met bijbehorende zwarte kraan. Deze kraan is uit dezelfde lijn als de douche.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam