Badkamer inspiratie, Modern interieur

Moderne l-vormige badkamer


Je zou zeggen dat rechthoekige ruimtes het fijnst zijn om in te richten. Maar als het om badkamers gaat, dan geven veel mensen de voorkeur aan l-vormige badkamers. De l-vormig biedt namelijk leuke mogelijkheden voor bijvoorbeeld een inloopdouche, een bad, een toilet of een grote inbouwkast. Vandaag willen we een voorbeeld laten zien van een l-vormig badkamer ontwerp. Dit ontwerp is gemaakt door de interieur ontwerpers van Wei Yi Design Associates. De Chinese ontwerpers hebben een modern appartement gelegen in Taiwan ontworpen en ingericht. Hieronder zien jullie hoe de badkamer is geworden.

Moderne l-vormige badkamer

Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke moderne lijnen. Deze lijnen komen ook terug in het badkamer ontwerp. Het is een ruime l-vormige badkamer, die bovendien ook voorzien is van een grote raam.

Moderne l-vormige badkamer

Minimalistische badkamer

Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld met grote rechthoekige grijs-taupe-achtige tegels. Deze tegels geven de badkamer een strakke, moderne en minimalistische uitstraling. Alleen de vloer van de inloopdouche heeft kleine vierkante tegels gekregen. De inloopdouche is voorzien van glazen wanden en een bijbehorende glazen deur. Het moderne vrijstaand bad is naast de douche bij het raam geplaatst, waar ook het toilet is geïnstalleerd.

Moderne l-vormige badkamer

Zwevende wastafel

De wastafel vind je aan de andere kant van de badkamer. Een moderne zwevende brede wastafel, die gecombineerd is met een moderne inbouwkraan en een grote brede wandspiegel. Zowel aan de bovenkant als de onderkant van de wandspiegel is verlichting verwerkt. Samen met een strook ledverlichting aan het plafond, vormen ze in deze badkamer de verlichting.

Bron: lw-id.com | Fotografie: Heycheese.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam