Badkamer inspiratie, Klassiek interieur, Modern interieur

Moderne klassieke badkamer uit Milaan


Italiaanse interieurs kenmerken zich vaak met unieke bijzondere ontwerpen. Ontwerpen die anders zijn dan anders. Dat geldt ook voor de binnenkijker waar we vandaag gaan binnenkijken. Het is een badkamer van een modern appartement gelegen in de Italiaanse hoofdstad Milaan, die in 2012 ontworpen en ingericht is door interieurarchitect Egidio Panzera. Overal in het moderne appartement kom je hele bijzondere dingen tegen. In de woonkamer, waar de tv meubel onderdeel is van de open keuken, in de slaapkamer waar een grote glazen inloopkast is ingericht, en ook de badkamer heeft dus een heel bijzonder ontwerp gekregen. Kijken jullie mee?

Moderne klassieke badkamer uit Milaan

Moderne gemakken

De badkamer is ruim en ook voorzien van alle moderne gemakken die je kunt bedenken. Het is hier dankzij het grote raam ook super fijn licht. Heerlijk om zo’n grote raam in de badkamer te hebben. Het enige wat je hier nog wel mist is een goede vorm van raamdecoratie voor in de avond.

Naast een ruime luxe inloopdouche, vind je hier ook een bad, een wastafel, een bidet en een toilet. Maar het zijn niet de moderne voorzieningen die deze badkamer zo bijzonder maken, het ontwerp en vooral de indeling zijn erg bijzonder.

Moderne klassieke badkamer uit Milaan

Niveauverschil door podium

Er is een soort podium gecreëerd, waardoor je hier te maken hebt met niveauverschillen in de badkamer. Je komt binnen in het lage gedeelte waar je aan de linkerkant de douchecabine vindt. Tegen de douchecabine is de bijzondere wastafel geplaatst, die naadloos doorloopt naar het bad. De wastafel en het bad is precies de grens waar het podium begint, waar ook het toilet en de bidet zijn geïnstalleerd.

Betonstuc en mozaïektegeltjes

Het eerste gedeelte en de grote rechter muur zijn bewerkt met een strakke grijze betonstuc, terwijl het podium en de linkermuur betegeld zijn met mozaïektegeltjes. Een combinatie van strak modern en chique klassiek. In het lagere gedeelte is ook een vintage klassieke bank geplaatst, waar je op kunt zetten.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam