Badkamer inspiratie

Moderne badkamer met zwarte vloer en witte muren


Voor een klant in Montreal, hebben de interieurontwerpers van architectenbureau la SHED Architecture een bestaande oude woning een totale renovatie gerealiseerd. De oude woning had bijvoorbeeld een garage en verschillende bijkamertjes, maar deze zijn allemaal verwijderd, om plaats te maken voor een grote familiewoning. Bij die renovatie hoorde natuurlijk ook een nieuwe badkamer. Naast een kleine inloopdouche badkamer voor de master bedroom, is er ook nog een grote badkamer ingericht, waar heel het gezin gebruik van kon maken.

Moderne badkamer met zwarte vloer en witte muren

Inloopdouche badkamer

De inloopdouche badkamer is klein en bevat alleen de inloopdouche en een wastafel met spiegel. Zowel de wanden als de vloer zijn bekleed met zogenaamde penny tiles. Deze geven de badkamer een moderne minimalistische uitstraling.

Moderne badkamer met zwarte vloer en witte muren

Grote familiebadkamer

De stijl van de grotere familiebadkamer heeft zéker raakvlakken met de kleinere badkamer, maar je vindt er ook degelijk wel verschillen. De ontwerpers hebben gekozen voor dezelfde zwarte penny tiles vloer, maar de wanden zijn betegeld met kleine witte rechthoekige tegels. Deze lichte wanden weerkaatsen het natuurlijk licht, vanuit de smalle dakraam aan het einde van de badkamer, waardoor het een stuk lichter is dan de andere badkamer. Als het in de avond donker wordt, kunnen de spotjes aangezet worden.

Moderne badkamer met zwarte vloer en witte muren

Er is een modern vrijstaand bad aanwezig en ook een aparte douche met inbouwregendouche uit het plafond. Als badmeubel is er gekozen voor een moderne wandmeubel met inbouwwastafel en inbouwkraan.

Om opbergruimte te creëren in de badkamer, is er in de muur een grote open inbouwkast gerealiseerd met houten planken, waar opbergmanden op geplaatst zijn.

Bron: Freshome.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam