Badkamer inspiratie, Klassiek interieur, Modern interieur

Moderne badkamer met authentieke details


Deze badkamer is onderdeel van een prachtige woning gelegen in de mooie Eixample buurt van Barcelona. De woning is in het begin van de twintigste eeuw gebouwd, en heeft tot voor kort een aantal jaren leeg gestaan. Totdat iemand de potentie erin zag en architect Núria Selva Villaronga van Loox architecten de opdracht gaf om het compleet te verbouwen. De nieuwe interieur inrichting moest modern zijn, maar belangrijk was om de prachtige authentieke details te behouden. Dat is goed gelukt en dat zie je zelfs in de badkamer terug.

Moderne badkamer met authentieke details

Marokkaanse tegels

De ruimte in de badkamer is erg groot. Veel vierkante meters, maar het is ook voorzien van een super hoog plafond. Het hoge plafond met de mooie sierlijke ornamenten is overigens een heel goed voorbeeld van de authentieke details die bewaard zijn gebleven. De ontwerpers hebben dat gecombineerd met strakke witte muren en een prachtige kleurrijke Marokkaanse tegelvloer.

Mozaïek tegeltjes

De rest van de badkamer is eigenlijk volledig wit. Er is een grote langwerpige badkamermeubel gemaakt, die betegeld is met kleine witte mozaïek tegeltjes, die ook voor een gedeelte in de badkamerwand terugkomen. Ook de inloopdouche is volledig betegeld met deze mooie mozaïek tegeltje.

Modern en klassiek

Op de badkamermeubel staat een dubbele wastafel. Strak, rechthoekig en gecombineerd met moderne chromen kranen die strak in de wand zijn verwerkt.

Andere authentieke details in de badkamer is bijvoorbeeld de witte klassieke radiator of de mooie witte houten deur. De klassieke hanglamp, ook uit het begin van de twintigste eeuw past er super mooi bij.

Moderne badkamer met authentieke details

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam