Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Modern slaapkamer ontwerp met grijs en hout


Interieurarchitecten bureau OOOOX heeft in Praag een modern appartement ontworpen. Het project is Grey & Wood genaamd, vanwege de materialen die gebruikt zijn voor het interieur. Een mooie moderne combinatie van verschillende grijstinten en houten elementen, wat ook toegepast is in de mooie slaapkamer. Als je liefhebber bent van strak en modern, dan zul je deze slaapkamer geweldig vinden!

modern-slaapkamer-ontwerp-grijs-hout

Maatwerk bed en hoofdsteun

De basis van de slaapkamer bestaat uit wit en strak afgewerkte muren en een sfeervolle lichte houten vloer. Over de gehele breedte van de muur is een op maat gemaakte hoofdsteun bedwand gemaakt. Een gevoerde zachte bedwand met stijlvolle grijze stof. Ook het donkergrijze bed is volledig op maat gemaakt, met aan de zijkanten twee nachtkastjes. Boven de twee nachtkastjes zijn twee moderne zwarte hanglampen opgehangen, passend bij de stoere moderne stijl van de slaapkamer.

kleine-inloopkast-slaapkamer

Kleine praktische inloopkast

Direct naast de deur, een mooie heldere glazen deur, vind je aan de linkerkant de inloopkast. Een kleine compacte inloopkast, die afgesloten is met een praktische schuifdeur. De inloopkast is weliswaar klein, maar biedt met een vaste kastenwand heel veel opbergruimte voor kleding en accessoires. Er is gekozen voor een combinatie van open vakken, dichte kasten en een aantal praktische ladekasten.

kleine-slaapkamer-inloopkast

De muur tegenover de kastenwand is niet helemaal onbenut gelaten. Daar zijn namelijk super leuke houten ronde haken gemonteerd, waar nog meer kleding en accessoires opgehangen kunnen worden.

Aan de smalle muur naast de inloopkast is ook nog een grote spiegel opgehangen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam