Interieur ideeën

MINI Living – BUILT BY ALL


Het leuke van wonen in een studentenhuis of een studentencomplex is de gezelligheid. In plaats van bij je ouders of alleen op kamers, woon je gezellig met vrienden/vriendinnen en andere studenten in hetzelfde pand. Een nadeel is dat het er vaak niet uitziet. Er wordt bijna niets aan het interieur en inrichting gedaan, en daarnaast is het er ook bijna altijd een zooitje.

MINI Living - BUILT BY ALL

Luxe studentenhuis

MINI Living is in samenwerking met Londense architectenbureau Studiomama een heel bijzonder project gestart, genaamd BUILT BY ALL. Door het tekort aan woningen en de toenemende vraag van wonen in de stad, ontkomt je er niet aan om creatief met woonruimtes om te gaan. BUILT BY ALL is een woonconcept, dat daar op inspeelt. Het concept is om een grote leegstaande pand om te bouwen tot een grote gezamenlijke woonruimte, die ingericht wordt in kleinere persoonlijke woonruimtes van 15 – 20m2 groot. De woonruimtes zijn voorzien van alle gemakken en delen een gezamenlijke keuken, waar je gezellig met iedereen bij elkaar kunt komen. Je zou het dus een beetje kunnen vergelijken met een studentenhuis, maar dan natuurlijk een stuk luxer en mooier!

MINI Living - BUILT BY ALL

MINI Living - BUILT BY ALL

Tiny houses

Op dé belangrijkste designbeurs in Milaan, de Salone del Mobile, werd BUILT BY ALL gepresenteerd. Een grote gezamenlijke ruimte is ingericht met vier verschillende ‘tiny houses’, die allemaal een eigen specifieke kleur hebben gekregen. Het idee daarachter is dat je de ruimte kunt inrichten op basis van de behoefte, interesse en karakter van een bewoner. Zo is de blauwe ruimte bijvoorbeeld ingericht voor een muziekliefhebber, terwijl in de roze ruimte veel fashion gerelateerde items te vinden zijn. Een geweldig idee wat ons betreft!

MINI Living - BUILT BY ALL

MINI Living - BUILT BY ALL

MINI Living - BUILT BY ALL

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam