Slaapkamer inspiratie

Mijn zes favoriete slaapkamers van Oktober


Graag wil ik vanaf nu elke maand mijn zes favoriete ruimtes met jullie delen die ik ben tegengekomen.
Deze maand is het de slaapkamer. Ik kom dagelijks super mooie foto’s, inspiratie en ideeën tegen en sla ze altijd meteen op. Nu heb ik mijn favoriete top 6 selectie gemaakt waarvan ik vind dat ze een extra kijkje verdienen.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Mijn zes favoriete slaapkamers van Oktober

Licht straalt rust uit

Zoals jullie wel hebben gemerkt, ben ik gek op lichte ruimtes. Zo ook deze vijf slaapkamers die ik heb uitgekozen. Licht zorgt voor een ruimtelijker gevoel, straalt rust uit en vormt een goede basis voor het inrichten van een ruimte.
De slaapkamer is tenslotte toch een belangrijk vertrek in je woning waar je veel tijd doorbrengt en voornamelijk tot rust moet komen.

Mijn zes favoriete slaapkamers van Oktober

Mijn zes favoriete slaapkamers van Oktober

Mijn zes favoriete slaapkamers van Oktober

Mijn zes favoriete slaapkamers van Oktober

Bekijk ook onze leuke slaapkamer ideeën voor het inrichten van jouw perfecte master bedroom!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam