Modern interieur, Woonkamer inspiratie

Meest kleurrijke woonkamer inrichting


In de indrukwekkende portfolio van Godrich Interiors ben ik deze mooie woonkamer tegengekomen. De interieur ontwerpers hebben het interieur ontwerp verzorgd van een dubbele loft woning gelegen in het Engeland. In plaats van een traditionele neutrale stijl, is er gekozen voor een opvallende unieke inrichting. Wat een super stoere woonkamer!

Meest kleurrijke woonkamer inrichting

Meest kleurrijke woonkamer inrichting

Allereerst is de ruimte van de woonkamer heerlijk. Super ruim en het is ook voorzien van een mega hoog plafond. Naast de woonkamer is dan ook een grote open keuken ingericht.

Woonkamer kleuren

De ontwerpers hebben gekozen voor een stoere betonlook vloer, gecombineerd met strakke grijs geschilderde muren. Dit geeft de woonkamer meteen al een mysterieuze sfeer.

En deze grijze basis is ingericht met de meest kleurrijke en vrolijke meubels en decoratie accessoires. De grote bank met roze bloemenpatroon, de super grote houten eettafel met de vele paarse en roze eetkamerstoelen, de klassieke roze hanglampen in het zitgedeelte, de vrolijke bloemetjes vloerkleed, noem maar op. Zelfs de trap is super kleurrijk geworden. De babyblauwe treden van de trap zijn aangevuld met reling in alle kleuren van de regenboog.

Meest kleurrijke woonkamer inrichting

Meest kleurrijke woonkamer inrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam