Slaapkamer inspiratie

Marokkaanse slaapkamers van Riad Mena


Ben jij liefhebber van Marokkaanse interieurs? Dan zullen deze Marokkaanse slaapkamers je wel aanspreken. Het zijn de slaapkamers van Riad Mena, een super mooie en luxe riad in Derb Jdid in de medina van Marrakech. In totaal heeft het een oppervlak van maar liefst 480m2, waar je in de verschillende kamers heerlijk kan vertoeven. De interieur inrichting is verzorgd door interieurontwerper Romain Michel Ménière, die de riad heeft ingericht volgens de Marokkaanse architectuur en traditionele bouwmethodes. Hieronder zien jullie de verschillende slaapkamers!

Marokkaanse slaapkamers van Riad Mena

Marokkaanse slaapkamers van Riad Mena

Rustgevende sfeer

De slaapkamers zien er allemaal anders uit, maar de rode lijn met de prachtige Marokkaanse stijl is heel goed te herkennen. Mooie vloeren, sierlijke authentieke ramen, en typisch Marokkaanse ornamenten die de slaapkamers uniek maken. Als je de foto’s bekijkt, voel je de heerlijke ontspannen sfeer, veroorzaakt door het rustgevende en stijlvolle decor.

Marokkaanse accessoires

De basis is eigenlijk simpel en minimalistisch, maar met mooie Marokkaanse kleurrijke accessoires, heeft de interieurontwerper de slaapkamers erg boeiend en sfeervol gemaakt. Kijk eens bijvoorbeeld naar het mooie bedlinnen of de Marokkaanse hanglamp. Ze geven de slaapkamer net hetgeen wat het nodig heeft. Een perfecte balans!

Marokkaanse slaapkamers van Riad Mena

Marokkaanse slaapkamers van Riad Mena

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam