Woonaccessoires

Maak kennis met deze gereedschappen


Iedereen heeft gereedschappen in huis. Een hamer, schroevendraaiers, inbussleutels, nijptang, noem maar op. Allemaal bekende gereedschappen, die je vast ooit weleens hebt gebruikt. Deze zijn altijd handig om ze standaard in een gereedschapskist in huis te hebben, ookal weet je van jezelf dat je geen echte klusser bent. Naast de bekende gereedschappen, bestaan er nog véél meer gereedschappen. Gereedschappen die je weleens gezien hebt, maar niet weet wat het precies is, of gereedschappen die je zelfs nooit hebt gezien. Vandaag willen we je kennis laten maken met een aantal Bosch gereedschappen bij Gereedschapcentrum.nl. Wellicht zit er iets tussen, die jouw klus een stuk gemakkelijker zal maken!

Reciprozaag

Je ziet dat dit een zaag is, maar de vraag is, wat kan je ermee? Het is een reciprozaag! Een reciprozaag is een electrische zaag, die vaak meer toeren maakt dan bijvoorbeeld een gewone decoupeerzaag. Je kunt het gebruiken om takken door te zagen, doorposten door te zagen, metalen buiten te zagen, noem maar op.

Reciprozaag

Kantenfrees

Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, een kantenfrees. Maar als je vaak werkt met hout, aluminium of metaal, dan zal je er heel veel plezier van kunnen hebben. Met een kantenfrees kan je namelijk verschillende soorten randen heel netjes afwerken!

Kantenfrees

Invalzaag

Dit is de invalzaag. Het is een speciaal type circelzaag, waarbij de de voet van de zaag exact op de gewenste plek op het object kunt positioneren. Op die manier kan je heel secuur aan het werk gaan. Kan super handig zijn voor detailwerk.

Invalzaag

Multitool

Dit is een multitool. Zoals de benaming al zegt, gaat is een multitool een gereedschap die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Denk aan zagen, snijden, schuren, noem maar op. Het is eigenlijk een soort geavanceerde zakmes.

Multitool

Verfafbrander

Wil je resten van stickers, ondkruid of vuil verwijderen? Dan is de verfbrander hetgeen wat je nodig hebt. Daarnaast zou je zelfs verf van een object kunnen afbranden!

Verfafbrander

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam