Badkamer inspiratie, Rustiek interieur

Luxe moderne rustieke badkamer


Dit is de badkamer van het project ‘Shades of Gray’ van ZWD-Projects. Het project omvat het ontwerp van een luxe woning gelegen in Cortina d’Ampezzo in Italië, gekenmerkt door het gebruik van rustieke bruingrijze houten planken. Dit verklaart ook de naam van het project. Deze rustieke planken vind je ook terug in het ontwerp van deze badkamer.

Luxe moderne rustieke badkamer

Luxe moderne rustieke badkamer

Als je denkt aan een rustiek interieur, dan denk je vaak aan landelijk rustiek. Maar de Italiaanse ontwerpers bewijzen in deze badkamer dat rustiek ook erg modern en luxe kan zijn.

Rustieke sfeer en moderne gemakken

Het plafond en de wanden zijn bekleed met dezelfde rustieke houten planken die je ook terug vindt in de rest van het interieur. Deze zijn hier gecombineerd met een natuurlijke stenen muur en vooral veel luxe moderne gemakken. Een ruime inloopdouche met een volledig op maat gemaakte glazen wand en deur, luxe badmeubel, op maat gemaakte spiegel, hangtoilet, bidet en een modern luxe ligbad.

Luxe moderne rustieke badkamer

Zelfs het verlichting, die mooi verwerkt zijn achter de spiegel en de houten wanden, dragen hun steentje bij aan de luxe uitstraling van deze rustieke badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam