Klassiek interieur, Modern interieur

Luxe elegante hi-end woonkamer


Over smaak valt niet te twisten. Iedereen heeft een eigen smaak en iedereen vindt andere interieurstijlen mooi. De een houdt van Scandinavisch, de ander van industrieel. En weer een ander die vindt landelijke interieurs helemaal te gek. Maar iedereen houdt van comfortabele luxe interieurs. Een mooie strakke afwerking, mooie materialen, goede verlichting, noem maar op. Vandaag gaan we een kijkje nemen in een hele mooie woonkamer, die niet alleen luxe en elegant eruitziet, maar ook daadwerkelijk erg luxe is. Nice!

Luxe elegante hi-end woonkamer

Mooie materialen en warme natuurlijke kleuren

We hebben deze woonkamer gevonden in de portfolio van YØDezeen Architects. De Russische interieurontwerpers hebben in 2017 een inspirerend mooi appartement ontworpen gelegen in Moskou. De bewoners hadden een duidelijke wens, maar wisten deze niet tot uitvoering te brengen. Met behulp van de interieurontwerpers hebben ze precies gekregen wat ze in gedachte hadden. De interieurontwerpers hebben een een prachtig ontwerp gemaakt, waar gebruik is gemaakt van hele mooie materialen en warme natuurlijke kleuren. De leefruimte is groot en licht. Omdat het een hoekappartement is, heb je grote ramen aan twee lange zijden. Aan één kant is de luxe moderne open keuken ingericht met het eetgedeelte. Aan de andere kant is de woonkamer ingericht.

Luxe elegante hi-end woonkamer

Comfortabele zithoek

De gehele verdieping is voorzien van een chique warme houten vloer gelegd in de Hongaarse punt. Dit hebben ze gecombineerd met warme grijze muren met prachtige sierlijsten. Een combinatie, die de woonkamer een luxe elegante uitstraling geeft. Dit zithoek is ingericht met een luxe grijze loungebank, twee luxe lounge chairs, een groot donker vloerkleed, een chique zwarte marmeren salontafel en een bijpassende TV meubel.

Inbouwkast met open haard

Bij het eetgedeelte is een grote op maat gemaakte zwarte inbouwkast gerealiseerd met open vakken, een grote schilderij én een luxe moderne open haard. En rondom de keuken zijn de muren prachtig bekleed met houten wandbekleding. Ook het plafond in de keuken is daarmee bekleed. Dit straalt natuurlijk heel veel luxe uit.

Sfeervolle luxe verlichting

De verlichting speelt altijd een belangrijke rol in een interieur. Niet alleen functioneel, maar is vooral ook bepalend voor de sfeer. Ze hebben hier gekozen voor een combinatie van moderne strakke spotjes in het plafond, een grote vloerlamp bij de bank en stijlvolle luxe wandlampen aan de muur achter de bank.

Luxe elegante hi-end woonkamer

Luxe elegante hi-end woonkamer

Luxe elegante hi-end woonkamer

Bron: Yodezeen.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam