Kinderkamer inspiratie

Lifetime kinderbedden


Als het gaat om interieur en design, dan hebben Scandinavische landen op de een of andere manier altijd een voorsprong. In Zweden, Noorwegen en Denemarken hebben ze geweldige design- en meubellabels. Van hele bekende zoals IKEA, tot kleinere labels, zoals Lifetime. Lifetime is een Deens merk, dat misschien niet zo bekend is als IKEA, maar het familiebedrijf bestaat al sinds 1972. Hun specialiteit? Meubels voor de kinderkamer. Al meer dan 40 jaar lang maken ze de mooiste meubels voor de kinderkamer!

Lifetime kinderbedden

Play, learn and sleep!Een kinderbed met een glijbaan, klimrek én een krijtbord!

Filosofie

Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben. Dat is de filosofie van Lifetime, waarmee zij alle meubels en accessoires ontwerpen en produceren. Dit doen ze met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers en een ultra-modern machinepark. Traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zijn terug te zien aan alles wat ze maken. Ze geloven namelijk dat alleen het beste goed genoeg is voor je kind. En dat doen ze vanaf het begin, door vanuit het kind te denken en te zien.

Lifetime kinderbedden

De wild child hut!

Lifetime kinderbedden

Camp Canyon!

Lifetime kinderbedden

De Forest ranger!

Hoogslapers

Onderstaande super leuke halfhoogslaper is verkrijgbaar bij Lusanna.nl. Zeg nou eerlijk, hier wordt je toch blij van?! De filosofie van van Lifetime komt alle meubels en accessoires tot uiting, vooral in de hoogslapers. De hoogslapers van Lifetime is namelijk meer dan een hoogslaper. Omdat het gaat om een kinderbed, is het ontworpen met een speels tintje. Of het nou gaat om een hoogslaper met een speelhuisje, een hemelbed of een complete hangout boven het bed. Alle kinderen zullen het geweldig vinden. En omdat de bedden er ook nog eens mooi uitzien, zullen de ouders ook helemaal blij zijn. De 4-IN-1 bed is een heel mooi voorbeeld, een halfhoogslaper die je maar liefst op vier verschillende manieren kunt ombouwen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam