Interieur ideeën, Keuken inspiratie, Modern interieur, Scandinavisch interieur, Woonkamer inspiratie

Lichte woonkamer met open keuken en zithoek


We hebben al heel veel Scandinavische appartementen en huizen gezien, die bij Zweedse makelaars te koop staan. En elke keer worden we weer aangenaam verrast door de interieurs en inrichtingen. Dat geldt ook voor de onderstaande woonkamer. Als je bij een bezichtiging binnenkomt in deze ruimte, dan ben je toch meteen verkocht?

Knusse zithoek

Lichte woonkamer met open keuken en zithoek

Lichte woonkamer met open keuken en zithoek

Door de grote ramen en de openslaande deuren naar het balkon, is deze woonkamer enorm licht. Naar mijn mening een van de belangrijkste kenmerken van een huis. Of het licht of donker is, kan zelfs je humeur bepalen. Maar dat zit dus wel goed bij dit appartement.

Scandinavisch wit

Op z’n Scandinavisch ligt er hier een mooie wit geschilderde houten vloer, gecombineerd met lichtgrijze muren. De woonkamer is eenvoudig ingericht met een driezitsbank, een rustieke rechthoekige salontafel en aan de rechterkant een muur die bezet is door een open planken vol met boeken.

Echter draait het hier niet om het zitgedeelte. Het gaat hier om het gehele plaatje met de open keuken, de rustieke houten eettafel en nog een super leuk ingerichte zithoek in de keuken. Zo perfect!

Open keuken

Openslaande deuren naar balkon

Wit geschilderde houten vloer

Zithoek in de keuken

Zithoek met schilderijen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam