Kinderkamer inspiratie

Leuke kinderkamer op zolder


Je ziet het niet vaak, maar eigenlijk de de zolder de leukste ruimte in huis om er een kinderkamer in te richten. Vooral als je een zolder hebt met een puntdak of schuin dak, waar ook nog eens de mooie authentieke houten balken zichtbaar zijn. Hieronder heb ik daar een super leuk voorbeeld van gevonden. Een super leuke kinderkamer in een fantastische zolder ruimte.

Leuke kinderkamer op zolder

Authentieke details

De kinderkamer bevindt zich op de bovenste verdieping van een unieke woning uit de 16e eeuw in Girona in Spanje. Veel authentieke details zoals de houten balken aan het plafond en de orignele stenen muren zijn in deze kinderkamer nog heel goed bewaard gebleven. Dit hebben de ontwerpers gecombineerd met een warme houten vloer.

Kinderkamer decoratie ideeën

En voor de inrichting zijn er heel veel leuke decoratie ideeën te vinden. De grote Perzisch tapijt bijvoorbeeld of de vrolijke tipi tent. Maar ook de witte hangmat aan de houten balken is een super leuk element in de kinderkamer.

Andere leuke ideeën zijn de kleurrijke slingers aan het plafond, de grote kussens op de vloer, het kinderbedje die erg leuk is opgemaakt, de unieke ladekast, noem maar op. Wat vind jij het leukst in deze kinderkamer?

Leuke kinderkamer op zolder

Leuke kinderkamer op zolder

Leuke kinderkamer op zolder

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam