Tuininspiratie

Leuke alternatieve tuinstoelen


Een tuin zonder een luxe comfortabele tuinset of mooie tuinstoelen is natuurlijk niet compleet. De standaard tuinstoelen met een bijbehorende tafel kennen we tegenwoordig wel. Maar de stoelen die net dat beetje extra uitstraling geven aan de tuin zijn veel leuker! Vandaag laat ik je zien dat je met een paar ‘andere’ stoelen de tuin een eigenwijze look kan geven zonder dat je er teveel aan hoeft te doen!

Leuke alternatieve tuinstoelen

Regels doorbreken

Vaak zie je in een tuin dat er netjes dezelfde stoelen bij een tafel wordt gebruikt. Maar waarom de regels niet doorbreken? Dat geeft de tuin iets speels en ziet het er niet zo gestroomlijnd uit! Kies bijvoorbeeld voor de leuke visserstoeltjes of bekende wire chair. Deze zijn niet alleen makkelijk om te verplaatsen, maar het zijn ook heerlijke stoelen die je in de winter voor binnen kunt gebruiken.

Leuke alternatieve tuinstoelen

Leuke alternatieve tuinstoelen

Leuke alternatieve tuinstoelen

Hangstoel

Wil je jouw tuin een speels tintje geven, dan zou je ook voor een hangstoel kunnen kiezen. Naast dat het er leuk uitziet, is een hangstoel ook heel erg comfortabel. Lekker om in te chillen, maar ook de ideale stoel om er een leuk boek in te lezen. Er zijn heel veel verschillende leuke hangstoelen. Er zijn bijvoorbeeld hangstoelen die je ergens aan kunt hangen, bijvoorbeeld aan een houten balk, een pergola of een dikke boom. Heb je niet de mogelijkheid om het ergens aan te hangen, dan zou je ook voor een hangstoel kunnen kiezen met een standaard.

Tuinstoelen die lijken op eetkamerstoelen

Tuinstoelen hebben niet een heel goed imago als het gaat om het ontwerp, maar er zijn wel degelijk hele mooie en eigentijdse tuinstoelen. Er zijn zelfs tuinstoelen verkrijgbaar die op eetkamerstoelen lijken. Hieronder zie je een aantal mooie voorbeelden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam