Interieur ideeën, Woonaccessoires

Landschap fotografie posters zijn hot!


De natuur kan je op heel veel verschillende manieren een plekje in huis geven. Planten en bloemen zijn sowieso altijd een goed idee, die er niet alleen mooi uitzien, maar ook een lucht zuiverende werking hebben. We hebben het hier bijvoorbeeld ook gehad over natuur fotobehang of een eenvoudige maar super leuke schapenvacht. En we hebben zelfs binnen gekeken in een appartement waar de natuur dé hoofdrol speelt in het interieur. Zo zijn er genoeg manieren om de natuur in huis te halen. Vandaag willen we de leukste landschap fotografie posters laten zien, want die zijn op dit moment helemaal hot!

Skog poster van Fine Little Day

Dit is de super mooie Skog (Skog is bos in het Noors) poster van Fine Little Day. De prachtige foto met het mistige bos is gemaakt door E. Dunker en kan in het formaat 70x100cm gekocht worden. De Skog poster is hier te koop.

Skog poster van Fine Little Day

Skog poster van Fine Little Day

Skog poster van Fine Little Day

Woods poster van Low Key

Dit is de Woods poster van het Zweedse merk Low Key. Een mooie serene landschap foto, die door de huisfotograaf van Grandpa Emelie Lindgren is genomen in het Noorden van Zweden. De poster heeft het formaat 50x70cm, en is voorzien van een witte passe-partout. Hier te koop.

Woods poster van Low Key

Woods poster van Low Key

In the Forest poster Airpixels

Het bos is vanuit alle aanzichten erg mooi. Zweedse fotograaf Airpixels heeft een mooie Zweedse bos met vanuit een bovenaanzicht gefotografeerd. De In the Forest poster (en een aantal andere varianten van deze poster) is hier verkrijgbaar.

In the Forest poster Airpixels

Oh Faroe Airpixels

Airpixels heeft meer mooie landschap fotografie posters gemaakt. Hieronder zie je een mooie bovenaanzicht foto van de Faroe eilanden. Super vet. De Oh Faroe fotografie poster is hier verkrijgbaar.

Oh Faroe  Airpixels

Wild en Free poster OHMYHOME

OHMYHOME is een Nederlandse interieurlabel met een mooie postercollectie. De Wild en Free poster is daar een mooi voorbeeld van. Hier verkrijgbaar.

Wild en Free poster OHMYHOME

Wild en Free poster OHMYHOME

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam