Landelijk interieur, Vintage interieur, Woonkamer inspiratie

Landelijk woonkamer ontwerp door Fawn Galli


Het echte landelijk wonen wordt gevormd door de combinatie van een landelijke omgeving met een landelijk interieur. Een combinatie die je terugvindt in deze woonkamer. Een prachtige landelijke woonkamer, die ontworpen is door het New Yorkse interieurontwerp bureau Fawn Galli. Zij hebben meerdere interieurs ontworpen voor deze familie, die regelmatig tussen Parijs en New York pendelt. Het ontwerp van deze landelijke woning gelegen in West Cornwall in Connecticut is het laatste project waar Fawn Galli voor hen aan gewerkt had.

Landelijk woonkamer ontwerp door Fawn Galli

Landelijk woonkamer ontwerp door Fawn Galli

Landelijke inrichting

Het is een vrijstaande landelijke woning gelegen in het bos. De landelijke woonkamer is karakteristiek, maar het is door de ontwerper wel in een modern jasje gestoken. De houten panelen wanden zijn volledig geretaureerd en opnieuw wit geschilderd, net als alle originele deuren. Ook het plafond is strak afgewerkt en wit geschilderd. Op de vloer vind je een mooie sfeervolle donkere eiken houten vloer, wat een mooi contrast vormt ten op zichte van de wanden.

Om meer warmte en sfeer in de woonkamer te brengen is een mega grote vloerkleed geplaatst onder het zitgedeelte van de woonkamer. Op de vloerkleed vind je een selectie van mooie vintage landelijke meubels zoals de grijsgroene bank, de salontafel en de twee vintage fauteuils.

Over de gehele breedte van de wand is een op maat gemaakte boekenkast gebouwd, die vol met oude boeken is ingericht.

Landelijk woonkamer ontwerp door Fawn Galli

Bron: Remodelista.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam