Tuininspiratie

Kunstgras leggen


Gras in de tuin, voor velen een must. Maar toch vraagt gras in de praktijk toch veel onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het maaien ervan, regelmatig water geven wat ook veel tijd kost en vooral zon. Maar het mag natuurlijk ook niet teveel zon zijn, want dan heb je de kans dat het gras gaat verschroeien. Daarnaast kun je ook last hebben van gaten in de grond door beschadiging die worden veroorzaakt door de kleine kinderen die in de tuin spelen. Daarom is er een goed alternatief: kunstgras!

Kunstgras leggen

Verschillende soorten

Kunstgras is in heel veel verschillende soorten maten, soorten en uitvoeringen te verkrijgen. Natuurlijk wil je kunstgras hebben wat zo dichtbij mogelijk komt bij echt gras. Bedenk dan hoe je je tuin wilt gaan inrichten en bepaal aan de hand hiervan de kleur van het grasmat die je wilt plaatsen die helemaal past in jouw tuin!

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen

Niet alleen voor de tuin

Kunstgras is natuurlijk niet alleen voor de tuin, maar kan ook makkelijk op een balkon of dakterras geplaatst worden. Zo krijgt de ruimte toch meer kleur en heb je echt een buitenleven gevoel zonder allerlei ingewikkelde installaties.
Bovendien is kunstgras heel makkelijk zelf te plaatsen. Enige waar je echt op moet letten is dat je een goede ondergrond hebt. Ben je zelf niet zo handig, dan kun je dat natuurlijk ook altijd laten doen door professionals!

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen

Kunstgras betaalbaar

Men denkt dat kunstgras altijd veel en veel duurder is dan echt gras, maar dat valt reuze mee. Kunstgras is inderdaad duurder dan dat je gras moet laten groeien, maar daarin tegen hoeft kunstgras natuurlijk niet te groeien. Zo is je tuin in no time groen zonder dat hier maanden overheen gaan. Daarbij komt ook kijken dat je er verder weinig onderhoud aan hebt. Het enige wat je hoeft te doen is lekker genieten van het groen waar je weinig omkijken naar hebt!

Kunstgras leggen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam