Woonaccessoires

Kooldraadlampen


Je ziet ze niet alleen in de meest hippe restaurants, winkels en kantoren, ook in het interieur van huizen wordt de kooldraadlamp steeds vaker gebruikt. De gloeilampen met een stoere industriële vintage uitstraling, waar de draden aan de binnenkant van de gloeilamp alle aandacht weten te trekken. Door de wattage tussen de 40 en 100 watt zijn de kooldraadlampen met een energielabel E niet echt zuinig te noemen, maar de de schoonheid hebben veel mensen hier laks aan.

tafellamp-kooldraad

Vintage gloeilamp

Vintage lamp slaapkamer

Hoewel wij grote voorstander zijn van milieuvriendelijkheid en zuinigheid, moeten we ook echt toegeven dat we de kooldraadlampen erg mooi vinden. En het leuke is dat je ze overal voor kunt gebruiken. Een eenvoudige manier om nieuw leven te blazen in je oude hanglamp, tafellamp en zelfs als nachtlamp. Er zijn bovendien verschillende vormen verkrijgbaar. De ronde grote gloeilamp is erg populair, maar net als de normale gloeilamp zijn ze er ook in de traditionele peervorm of een langwerpige tube vorm.

Gloeilamp touw

Hanglamp kooldraad

Kooldraad lampen

Kooldraad lampen

Kooldraad lampen keuken

Led kooldraadlampen

Vind je het milieu veel zwaarder wegen dan hoe het eruit ziet, wat heel erg begrijpelijk is, dan bestaat er ook een heel leuk alternatief. Er bestaan namelijk ook led lampen in kooldraad stijl. Met de led technologie bespaar je bovendien ook nog eens heel veel geld!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam