Keuken inspiratie

Kook als een echte MasterChef met de UltraMix keukenmachine


Vanaf maandag 16 maart start het spannende MasterChef Holland weer! AEG is in 2015 hoofdsponsor van dit populaire SBS6 kookprogramma. Een meesterlijke samenwerking. Het is de ultieme kookbattle waarin amateurkoks de strijd met elkaar aangaan om hun droom te verwezenlijken: een carrière in een professionele keuken. Dankzij het programma kunnen hobbykoks drie maanden lang hun hart ophalen en zich laten inspireren door de lekkerste recepten en de mooiste keukenapparatuur van AEG, zoals de UltraMix keukenmachine. Je krijgt deze prachtige keukenmachine, ook bekend van MasterChef, nu gratis bij aankoop van 5 AEG keuken inbouwapparaten.

AEG-keukenmachine-winnen-2

Kook thuis als een chef!

Of je nu kiest voor een koelkast, inductie of gaskookplaat, vaatwasser of stoomoven… de AEG producten zijn stuk voor stuk vernieuwend, smaakvol vormgegeven en bevatten toptechnologie.
Zo is intuïtief bakken, stoven, stomen, braden én SousVide koken met de komst van de AEG ProCombi Plus stoomoven niet langer weggelegd voor chef-koks. Met de nieuwe MaxiSense Combi inductiekookplaat die een grotere flexibiliteit en een superieure kracht biedt, is culinair multitasken nu geen enkel probleem meer. Voor wie liever op gas kookt en voor een snellere kooktijd gaat, kiest voor de Vertical Flame kookplaat. Op zoek naar een betrouwbare vaatwasser die ook nog eens tijd bespaart? Dan is de AEG TimeSaver vaatwasser een perfecte oplossing. Deze afwasmachine heeft een TimeSaver functie die het mogelijk maakt om 13 couverts te wassen in de helft van de tijd.

UltraMix keukenmachine

Koken voor een grote familie of heb je een diner met vrienden? Met deze keukenmachine maak jij de lekkerste dingen klaar in een handomdraai. Je krijgt deze prachtige machine cadeau als je tussen 1 maart en 30 juni 2015 vijf AEG keuken inbouwapparaten koopt. Bekijk de actie.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam