Scandinavisch interieur, Woonkamer inspiratie

Een knusse witte woonkamer


Scandinavische interieurs kenmerken zich vaak met vooral heel veel wit. Witte wanden, witte vloeren en een wit plafond. Dit betekent echter niet dat het niet knus, warm en gezellig kan zijn. Sterker nog, negen van de tien witte Scandinavische interieurs zijn juist erg knus ingericht. De woonkamer waar we vandaag een kijkje in gaan nemen is daar hét perfecte voorbeeld van.

Een knusse witte woonkamer

Wit interieur

Het is de woonkamer van een appartement gelegen in Stockholm met een woonoppervlak van 65m2. Heel het appartement is voorzien van een witte basis. De wanden zijn strak afgewerkt en wit geschilderd, de originele houten vloer is wit geschilderd, en ook de deuren en kozijnen zijn allemaal wit. Deze witte basis in combinatie met heel veel lichtinval resulteren in een hele fijne frisse inrichting.

Een knusse witte woonkamer

Natuurlijke kleuren en materialen

Met warme natuurlijke kleuren en materialen, die terugkomen in de meubels en accessoires, is het interieur ook erg warm en knus. Laten we beginnen met de gordijnen. Er is een groot raam aanwezig, die verantwoordelijk is voor het lichtinval. Heel fijn natuurlijk, maar in de avond heb je raamdecoratie nodig. Er is daarom gekozen voor prachtige lichtbruine linnen gordijnen. De twee banken hebben wel een lichte kleur, maar ze zijn wel ingericht met mooie linnen kussens en een donkere warme schapenvacht. Het ziet er super knus en uitnodigend uit. In de zithoek is ook een groot wollen vloerkleed geplaatst, die ook een hele knusse uitstraling heeft. Op dit kleed vind je een stoere salontafel met een stoere betonnen blad en een houten kist als onderstel.

Knusse zithoek

In de woonkamer is ook een eethoek ingericht. Daar vind je een stoere rustieke houten eettafel met witte schragen, een super mooie rotan stoel en een zwarte bank met leuke warme kussens en een ook een schapenvacht.

Een knusse witte woonkamer

Een knusse witte woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam