Woonkamer inspiratie

Kleurige woonkamer


Dit is de woonkamer van Madeleine and Jeremy Grummet uit Australië. Ze wonen hier met hun vier dochters en hebben een druk bestaan. Madeleine is een ex-journalist maar is nu een stylist en runt een veelzijdig creatief bedrijf waarin ze ambachtelijke workshops en activiteiten organiseert voor opdrachtgevers. Haar man Jeremy is een chirug en hun vier dochters zitten nog lekker op de school en zijn tussen de 9 en 13 jaar oud.

Kleurige woonkamer

Kleurige stukken toepassen

Wat mij erg is opgevallen aan dit huis is de woonkamer. Deze is zo kleurig en vrolijk dat ik deze wel met jullie ‘moest’ delen! Is het jullie opgevallen dat de woonkamer op zich een hele rustige basis kleur heeft? De vloer en de wanden zijn wit geschilderd en de grote meubels hebben allemaal een basis neutrale kleur die je perfect kan combineren met wit.
Dit hebben ze allemaal aangevuld met kleurige stukken zoals kussens, accessoires en schilderijen. Erg slim! Want ben je het zat, dan vervang je deze weer makkelijk zonder teveel aan je interieur en inrichting te hoeven doen!
Wat mij betreft een perfecte woonkamer voor een gezin met vier kleine kinderen!

Kleurige woonkamer

Kleurige woonkamer

Kleurige woonkamer

Via The Design Files

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam