Interieur ideeën

Kleine studentenkamer inrichting


Het is altijd lastig om kleine kamers in te richten. Vooral als je er zoveel mogelijk spullen in kwijt wilt. Het inrichten van studentenkamers bijvoorbeeld, waar je minimaal een bed, een bureau en een kast nodig hebt.

Kleine studentenkamer inrichting

Vandaag wil ik jullie dus inspireren met deze bijzonder kleine studentenkamer. In totaal heeft de studentenkamer een oppervlakte van iets meer dan 9m2. Super klein dus! Maar tóch hebben de ontwerpers het voor elkaar gekregen om een kleine knusse studentenkamer die gebruik kan worden als kantoor met een bureau, woonkamer met een tweepersoons bank en slaapkamer met een hoogslaper.

Mooie studentenkamer

Het voordeel voor de inrichting is dat het plafond redelijk hoog is, zodat je in de hoogte kan werken. Er zijn bovendien een paar opvallende details doorgevoerd. Het plafond is bijvoorbeeld helemaal turquoise geschilderd, terwijl de vloeren en de muren versierd zijn van witte houten planken. Hier en daar zie je ook sierlijke Barok elementen. De grote gouden spiegel bijvoorbeeld of het kunstwerk achter de bank.

Kleine studentenkamer inrichting

Kleine studentenkamer inrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam