Badkamer inspiratie, Modern interieur

Deze kleine badkamer is super luxe ingericht


Yes, we gaan weer een kijkje nemen in een kleine badkamer. Zoals jullie van ons gewend zijn, is ook deze badkamer erg mooi, praktisch en inspirerend ingericht. We hebben het gevonden in de portfolio van Geometrium, een Russisch architectenbureau. Zij hebben in Moskou een modern appartement ontworpen met een woonoppervlak van 72m2, voor een familie met drie kinderen. Kijken jullie mee, en laat je ons weten wat jullie van de badkamer vinden?

Deze kleine badkamer is super luxe ingericht

Hoog plafond en lichte kleuren

Wat fijn is van deze badkamer, is dat ondanks de beperkte oppervlakte, het tóch ruimtelijk aanvoelt. Dit is te danken aan twee factoren. De eerste factoor is het plafond, die is namelijk best hoog. De tweede factor heeft vooral te maken met het kleurenpalet. De interieur ontwerpers hebben namelijk gekozen voor lichte neutrale kleuren met voornamelijk veel wit.

Deze kleine badkamer is super luxe ingericht

Hexagontegels en marmerlook tegels

Er is gekozen voor een combinatie van stijlvolle witte zeshoekige hexagontegels en lichtgrijze marmerlook tegels. Een bijzondere combinatie met een super mooi resultaat. De hexagontegels vind je op de vloer, die aan twee kanten doorlopen op de muren. De andere twee muren zijn betegeld met de marmerlook tegels.

Inbouwkast met nisje

Als je binnenkomt in de badkamer, kijk je recht de muur aan waar het moderne toilet is geplaatst, gecombineerd met een chromen bedieningspaneel. In dezelfde muur boven het toilet, is een strakke inbouwkast gerealiseerd. Aan de onderkant van deze kast vind je een brede zwarte open nis, waar kleine spullen opgeborgen kunnen worden. De kast daarboven is afgewerkt met strakke lichtgrijze en greeploze deuren.

Deze kleine badkamer is super luxe ingericht

Zwevende houten badkamermeubel

Aan de rechterkant vind je de badkamermeubel. Een stijlvolle moderne zwevende badkamermeubel, met een brede houten ladekast en een strak werkblad. Daarop is een designwastafel geplaatst, gecombineerd met een chromen inbouwkraan in de muur. Aan de muur boven de meubel is de spiegel op maat, inclusief verlichting, gemonteerd.

De douche is ingericht tegenover de badkamermeubel. Een ruime inloopdouche met een douchebak aan de onderkant, die afgesloten is met een glazen douchewand en bijbehorende glazen deur. De douche is voorzien van een luxe regendoucheset.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam