Badkamer inspiratie, Klassiek interieur, Rustiek interieur

Klassieke badkamer in een stoere New York loft


Sommige mensen kiezen ervoor om hun interieur in te richten met één bepaalde stijl. Anderen vinden het juist leuk om meerdere stijlen met elkaar te combineren. Dat geldt ook voor een super stoere loft uit New York, ingericht door de interieurontwerpers van Jenny Wolf Interiors. De ontwerpers hebben de loft ingericht met een combinatie van industrieel, vintage, klassiek en modern. Heel mooi om te zien hoe ze dat op een leuke manier hebben gecombineerd. Hieronder zien jullie hoe de moderne klassieke badkamer is geworden.

Klassieke badkamer in een stoere New York loft

Klassieke badkamer in een stoere New York loft

Luxe, rustiek en klassiek

De badkamer is voorzien van een stoere rustieke houten vloer. Deze is gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde wanden, terwijl de grote douche afgewerkt is met prachtig natuursteen en dikke glazen wanden. Een mooie mix van modern luxe, rustiek en klassiek.

Klassieke badkamer in een stoere New York loft

Aan de wand is een strakke donkerblauwe badmeubel gemotneerd met dubbele wastafels. Aan de rand van de meubel vind je stangen van chroom, zodat handdoeken opgehangen kunnen worden. Ook de moderne kranen zijn van chroom en zijn strak afgewerkt aan de wand.

Bron: Jennywolfinteriors.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam