Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer met underlayment stapelbed


Dit is de kinderkamer van één van de kinderkamer van Constance Gennari en Laurent, de oprichters van TSF, oftewel The Socialite Family. Een Franse website vol inspirerende interieur ideeën en binnenkijkers. Zij wonen met hun gezin met twee kinderen in een stijlvol ingericht vintage industrieel appartement in Parijs. De twee kinderen, Achille van vijf en Brune van drie delen een kamer. En daar gaan we vandaag binnenkijken!

Kinderkamer met underlayment stapelbed

Vrolijke muren

Het is een heerlijke ruime en lichte kinderkamer. Er ligt een sfeervolle houten vloer, terwijl er is gekozen om één muur te behangen met vrolijke en kleurrijke kinderkamer behang en de rest van de muren te schilderen in een mix van wit en groen. De basis is dus al super vrolijk.

Kinderkamer met underlayment stapelbed

Maar het is niet de basis die het hoogtepunt vormt van deze kinderkamer. Ze hebben namelijk een op maat gemaakt stapelbed gemaakt van underlayment. Een super stoere hoogslaper. De onderkant van het stapelbed bevat opbergruimte in de vorm van een grote lade, En via een op maat gemaakte trap kom je terecht in het bovenste bed.

Om de houten vloer af te breken, hebben ze een super leuke grote kleurrijke vloerkleed geplaatst midden in de kinderkamer.

Bron: Thesocialitefamily.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam