Kinderkamer inspiratie, Modern interieur

Kinderkamer met een super mooi houten bed platform


Een kinderkamer of een tienerkamer inrichten vergt een hele andere aanpak dan bijvoorbeeld het inrichten van een normale slaapkamer of een woonkamer. Of toch niet? Als het aan akiHAUS Design Studio ligt niet in ieder geval. Zij hebben in 2017 onderstaande kinderkamer/tienerkamer ontworpen, als onderdeel van een prachtig modern appartement gelegen in Singapore. Nice!

Kinderkamer met een super mooi houten bed platform

De interieurontwerpers van akiHAUS Design Studio hebben een modern en luxe interieurontwerp gerealiseerd met gebruik van mooie materialen. In de leefruimte, waar de woonkamer en de keuken zijn ingericht, is er gekozen voor zwarte muren en een chique marmeren vloer. In de slaapkamer en de kinderkamer/tienerkamer wilden ze meer een warme en knusse sfeer creëren. Daarom speelt hout een hele belangrijke rol in die ruimtes.

Bed platform met inbouwkast

In deze kinderkamer/tienerkamer is er gekozen voor een mooie warme houten vloer, gecombineerd met strak afgewerkte witte muren. De witte muren zijn hier echter bijzaak. Dit komt door het grote bijzondere bed platform, die door de ontwerpers zijn gebouwd.

Kinderkamer met een super mooi houten bed platform

De slaapkamer is voorzien van een grote vakkenraam, waar je kunt genieten van een super mooi uitzicht!

De ontwerpers hebben een verhoogd bedplatform gebouwd, waarvan de vloer, het plafond als de muren volledig bekleed zijn met mooie houten planken. Daarop is een groot tweepersoonsmatras geplaatst. In het platform is bovendien een grote op maat gemaakte inbouwkast gerealiseerd, waarvan de deuren ook bekleed zijn met dezelfde houten planken.

Leuke kinderkamer accessoires

Deze mooie basis zou ook de basis kunnen vormen voor een normale slaapkamer voor volwassenen. Met enkele details hebben ze er tóch een kinderlijke sfeer gecreëerd. Denk aan de zwarte wereldkaart muursticker, de inbouwkast met de knuffels en kleurrijke boeken, de knuffels op het platform én de super leuke Nijntje lamp.

Kinderkamer met een super mooi houten bed platform

In de muur naast het bed platform is een open inbouwkast gerealiseerd, die als boekenkast gebruikt wordt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam