Kinderkamer inspiratie, Klassiek interieur, Scandinavisch interieur

Deze kinderkamer is een droom voor alle ouders!


Sommige kinderkamers zijn leuk, omdat kinderen ze vooral leuk vinden. En daarnaast zijn er ook kinderkamers, die vooral ouders helemaal te gek vinden. Onderstaande kinderkamer is daar een mooi voorbeeld van. Een prachtige kinderkamer, die ingericht is met de leukste ideeën!

Deze kinderkamer is een droom voor alle ouders!

Het kinderbed is perfect opgemaakt met de vrolijke bedlinnen, en versierd met een klamboe en leuke slingers.

Authentieke details

Het is de kinderkamer van een geweldig mooi appartement, dat voorzien is van de mooiste authentieke details. Hoge plafonds, ornamenten, karakteristieke ramen, mooie houten vloer, originele deurposten, noem maar op. En al deze details zijn terug te vinden in deze kinderkamer. Er is zelfs een originele Zweedse tegelkachel aanwezig, met mintgroene tegels en een mooie gouden luikje. Daarnaast zijn er drie grote ramen aanwezig, die ervoor zorgen dat de kamer enorm veel licht binnen krijgt.

Deze kinderkamer is een droom voor alle ouders!

Ook de kristallen kroonluchter past heel mooi bij de stijl van de kinderkamer.

Vintage kinderbed met klamboe

Naast al deze mooie details, die in deze geweldige lichte ruimte te vinden zijn, zijn ook de meubels erg leuk. Het kinderbed is dé blikvanger van deze ruimte. Een houten vintage meegroeibed, die super leuk is bewerkt met een okergele klamboe. En het bed is ook leuk opgemaakt met vrolijke bedlinnen.

Aan de andere kant van de kamer is een grote kast geplaatst. Een grote vintage vitrinekast, die gebruikt wordt voor van alles en nog wat, zoals speelgoed, boeken en kleding.

Deze kinderkamer is een droom voor alle ouders!

Kinderkamer decoratie

Met kleine decoratie accessoires is deze kinderkamer verder afgestyled. Slingers, leuke ingelijste posters, rieten opbergmanden, een knuffel hertenkop boven de deur, een groot warm vloerkleed… Kortom, niet alleen ouders zullen deze kinderkamer leuk vinden, ook kinderen zullen er gek op zijn.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam