Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer inrichten waar je kunt spelen


Een kinderkamer inrichten is heel anders dan het inrichten van een normale slaapkamer. Hoewel veel mensen in hun slaapkamer ook vaak een kledingkast of een werkplek inrichten, is het bed tóch het meest belangrijk. Het bed en slapen is natuurlijk ook erg belangrijk in een kinderkamer, maar het is ook heel fijn als een kind daar kan spelen. Het is eigenlijk een plekje in huis waar kinderen vrij kunnen zijn. Onderstaande kinderkamer is ingericht volgens die gedachte.

kinderkamer-inrichten-kunt-spelen

Praktische indeling

De kinderkamer is ingericht door de interieurontwerpers van ZROBYM Architects, die in Minsk een Scandinavisch geïnspireerde woning heeft ontworpen. Naast een stijlvol en modern interieur voor henzelf, was één van de wensen van de bewoners om een kinderkamer in te richten, waar hun kind kan slapen, maar vooral ook kan spelen. De kinderkamer is niet heel groot, maar de ontwerpers hebben een praktische indeling gemaakt met een op maat gemaakt bed en kledingkast combinatie. Naast de kledingkast, vind je in deze kinderkamer ook opbergruimte in de vorm van grote ladekasten onder het bed en een grote leuke speelse speelgoed kist. Op die manier kan speelgoed ook netjes opgeborgen worden.

krijtbord-muur-kinderkamer

leuke-speelkleed-kinderkamer

Speelkamer

Door de praktische indeling, blijft er veel open ruimte over in der kinderkamer waar echt gespeeld kan worden. Op de eiken houten vloer ligt bijvoorbeeld een grote kleurrijke speelkleed. En er is een brede krijtbord muur gecreëerd aan de onderste gedeelte van de grote muur. Het grote stuk boven de krijtbord muur is bekleed met behang, net als de muur bij het bed. Super leuk idee!

kinderkamer-inrichten-kunt-spelen-2

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam