Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Deze karakteristieke slaapkamer is super mooi ingericht en gedecoreerd!


Dit is de slaapkamer van een super mooi appartement uit Göteborg. Het appartement van 89m2 kenmerkt zich met super mooie originele details, die perfect zijn gerestaureerd, en gecombineerd met een super strakke afwerking. Alles is nieuw, terwijl die heerlijke authentieke sfeer nog heel goed te proeven is. De grote blikvanger van het appartement is ongetwijfeld de ruime woonkeuken, die middels een hele mooie glazen scheidingswand gescheiden is van de woonkamer. Maar ook de slaapkamer is een fantastische ruimte, grenzend aan de woonkamer. Alleen de toegang ziet er al geweldig uit, gevormd door de twee witte origineel dubbele deuren. Benieuwd hoe de slaapkamer is ingericht? Kijk dan snel verder!

karakteristieke-slaapkamer-mooi-ingericht-gedecoreerd

Authentieke details

De authentieke dubbele deuren zijn super mooi, maar binnen in de slaapkamer vind je nog veel meer super mooie originele details. De lambrisering is daar een heel mooi voorbeeld van. Alle muren in de slaapkamer zijn aan de onderkant bekleed met sierlijke witte lambrisering. De bovenkant van de muren zijn strak gestuukt en geschilderd in een stijlvolle donkerblauwe kleurtint. Het bovenste gedeelte is wel weer wit. Deze witte strook van ongeveer 25 a 30 centimeter hoog, geeft de slaapkamer nog meer die karakteristieke sfeer. Vooral omdat precies op de grens tussen het blauw en het wit, een sierlijst aanwezig is.Hetzelfde geldt natuurlijk voor de hele chique houten vloer, die in een mooie Hongaarse punt is gelegd.

karakteristieke-slaapkamer-mooi-ingericht-gedecoreerd-

Wat ook heel erg mooi is, is de open inbouwkast aan de muur tegenover het bed. Deze open kast, bestaande uit meerdere brede planken, wordt als een soort pronkkast gebruikt, waar verschillende mooie spullen op geplaatst zijn. Mooie albums, een vintage camera, een vaas, stapels tijdschriften, leuke fotolijstjes, noem maar op.

slaapkamer mooie inrichting en decoratie

slaapkamer mooie inrichting en decoratie

Vensterbank decoratie

De slaapkamer is voorzien van een hele mooie grote raam, die de slaapkamer voorzien van natuurlijk zonlicht. Als raamdecoratie hebben ze gekozen voor minimalistische witte rolgordijnen. Dubbele rolgordijnen, één rolgordijn aan de binnenkant en één aan de buitenkant. Hierdoor krijg je meer een verduisterend effect. Ook de vensterbank is erg leuk gedecoreerd met een mooie witte lamp, een kleine cactus in een terracotta pot en een stapel tijdschriften.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met het benoemen van alle mooie spullen in deze slaapkamer. De gouden Shelf wandplank lamp van het Deense merk Frama CPH, de grote schilderij boven het bed, de ronde gouden wandhaken, de vintage commodekast, de verschillende zwart witte prints, noem maar op.

slaapkamer mooie inrichting en decoratie

slaapkamer mooie inrichting en decoratie

slaapkamer mooie inrichting en decoratie

slaapkamer mooie inrichting en decoratie

Bekijk ook onze 38 slaapkamer ideeën voor nóg meer mooie inspiratie foto’s en handige tips!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post