Klassiek interieur, Woonkamer inspiratie

Karakteristieke l-vormige woonkamer


Deze prachtige woonkamer is onderdeel van een appartement gelegen in de Gotische wijk van Barcelona. Het gebouw is in de loop der jaren meerdere malen gerenoveerd, maar de historische karakteristieke elementen en details zijn alle keren bewaard gebleven. Gelukkig maar, want deze geven het appartement zoveel meer karakter. En dat is vooral in deze prachtige l-vormige woonkamer te zien.

Karakteristieke l-vormige woonkamer

Karakteristieke l-vormige woonkamer

Portugese tegels

Het appartement zoals je hieronder ziet is ontworpen door de interieur architecten van EMBT. Zoals gezegd is het een l-vormige woonkamer met twee smalle zijdes. De gehele woonkamer is betegeld met bijpassende Portugese tegels met een mooi patroon. Samen met het hoge plafond en wit geschilderde houten balken, de karakteristieke raamkozijnen en luiken, geven ze de ruimte een exotisch tintje.

Karakteristieke l-vormige woonkamer

Aan de ene zijde is het zitgedeelte ingericht, met een grote comfortabele loungebank. Aan de andere zijde vind je de grote houten eettafel.

Er zijn aan de witte muren dikke stroken geschilderd, die doen denken aan de Renaissance en Barok periode. De klassieke vitrinekast past daar perfect bij.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam