Kantoor, Scandinavisch interieur

Kantoorinrichting met IKEA


IKEA staat bekend voor mooi vormgegeven meubels die tegelijkertijd ook super praktisch zijn. Of dat nou gaat om de Billy boekenkast, de Besta kasten, de Metod keukens of de Kallax vakkenkasten. Elisabeth Heier is het daar volledig mee eens, een bekende Noorse interieurontwerper, stylist en blogger.

Vandaag willen we jullie inspireren met de kantoorinrichting van deze interieurprofessional, die vooral gebruik heeft gemaakt van IKEA meubels.

Kantoorinrichting met IKEA

Scandinavisch wit

De stijl van Elisabeth is minimalistisch wit en Scandinavisch. Naast witte wanden en een witte vloer, zijn ook heel veel meubels wit. Hier en door combineert ze dat met zwarte en houten tinten. Dat zie je ook terugkomen in haar nieuwe kantoorinrichting.

Met verschillende oplossingen van IKEA, heeft ze grote kastenwand gecreëerd, bestaande uit zowel dichte kasten als open planken. Hiermee heeft ze ontzettend veel opbergmogelijkheid gekregen voor grote mappen, opbergdozen, boeken en tijdschriften.

Kantoorinrichting met IKEA

Een kantoor zou geen kantoor zijn zonder bureau. Dit heeft ze gemaakt met behulp van een grote witte plank, die ondersteund wordt door de smalle IKEA ladekasten.

Bron: Elisabethheier.no

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam