Industrieel interieur, Interieur ideeën, Modern interieur, Woonkamer inspiratie

Kalme woonkamer inspiratie


De inrichting en ontwerp van deze woonkamer is een samenwerking tussen prijswinnende architectstudio Robson Rak en ontwerpster Susie Cohen van Made by Cohen. Hoewel de woonkamer in eerste instantie super kalm en misschien ook een beetje minimalistisch overkomt, zijn er hier zóveel mooie en stoere elementen te vinden. Leuke woonkamer inspiratie dus!

Kalme woonkamer inspiratie

Kalme woonkamer inspiratie

Open keuken en glazen buiten muur

Het is de woonkamer van een Victoriaanse woning gelegen in de Australische stad Melbourne. De ruimte is niet super groot, maar door de moderne open keuken en de betrekking met de tuin, komt het wel erg ruimtelijk over. De tuin is namelijk direct gelegen aan de woonkamer, en de buitenmuur is volledig van glas, gesteund door een stoer en industrieel zwart stalen kozijn.

Warme sfeervolle woonkamer

De ontwerpers hebben dit gecombineerd met een lichte sfeervolle houten vloer en strakke witte muren. Naast de vele inbouwkasten, is er ook een open haard verwerkt in de strakke muur. Samen met het brandhout, opgestapeld in een speciaal ontworpen zwarte inham, zorgen ze voor de nodige warmte en sfeer in deze woonkamer.

Kalme woonkamer inspiratie

Kalme woonkamer inspiratie

Kalme woonkamer inspiratie

Fotografie: Shannon McGrath

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam