Huis inrichting, Modern interieur

Jong architecten koppel ontwerpen eigen droomappartement


Hoe tof is het als je je eigen helemaal woning mag ontwerpen. Je moet het wel leuk vinden en ook een beetje gevoel ervoor hebben. Dat is uiteraard geen probleem voor Nicola Andò en Emanuela di Gaetano. Een jong architecten koppel van Studio DiDeA, die hun eigen droomappartement in het Italiaanse Palermo hebben ontworpen en verbouwd. Hieronder zien jullie het geweldige resultaat!

modern-droomappartement

Ruime leefruimte met woonkamer, eetkamer en open keuken

Het appartement heeft een woonoppervlak van 103m2. Een ruim appartement met veel creatieve mogelijkheden. De koppel wilden een appartement hebben met een grote leefruimte, zodat ze op een comfortabele en leuke manier vrienden en familie kunnen ontvangen. Deze leefruimte hebben ze gecreëerd direct na de ingang met een ruime open woonkamer, eetkamer en moderne open keuken.

In de de woonkamer en eetkamer ligt een mooie sfeervolle houten vloer, die in de keuken overloopt op een strakke grijze betlook gietvloer.

tv-aan-muur-woonkamer

open-vakkenkastwand

De ruime keuken bestaat uit een grote vaste witte kastenwand, waar heel veel opbergmogelijkheden zijn gecreëerd. Hiernaast vind je centraal in de keuken het grote kookeiland. Een strak rechthoekig zwart kookeiland met zowel veel werk- als bergruimte.

De zitruimte in de moderne woonkamer vind je om de hoek, met twee grijze banken, een strakke gele tv meubel op maat, die overloopt op de open vakkenkastenwand.

grijze-bank-gele-kussens

eettafel-achter-bank-woonkamer

moderne-keuken-kookeiland

strak-zwart-kookeiland-opbergruimte

Slaapkamer met betonstuc badkamer

Ook de slaapkamer met toegang tot de badkamer is modern strak en erg stijlvol afgewerkt. Zowel links en rechts naast het bed, zijn de mooie Tolomeo wandlampen van Artemide gemonteerd. Via een strakke witte deur kom je terecht in de kleine badkamer. Het is weliswaar een kleine badkamer, maar het is wel erg praktisch en strak afgewerkt. De vloer en de wanden zijn afgewerkt met stoere betonstuc. De houten accenten van de brede op maat gemaakte badmeubel en bijbehorende spiegel geven de badkamer de nodige warme uitstraling. Opvallend zijn de kranen, de grote douchekop uit het plafond en de designradiator. Die zijn namelijk super stoer rood!

witte-kastenwand-keuken

kastenwand-keuken

moderne-keuken

eetkamer-open-woonkamer

moderne-slaapkamer-tolomeo-artemide

badkamer-naast-slaapkamer

badkamer-betonstuc-vloer-muren

rode-kraan-badkamer

betonstuc-badkamer-ontwerp

ruime-leefruimte-woonkamer-eetkamer-open-keuken

grijze-banken-zithoek

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam