Tuininspiratie

Intieme onderhoudsvriendelijke tuin


Het is nog lang geen zomer, maar tuininspiratie kan natuurlijk heel het jaar gedeeld worden. Vooral als het je een heerlijk zomers gevoel geeft, zoals de tuin die we vandaag aan jullie willen laten zien. We hebben de tuin gevonden in de portfolio van Amber Interior Design. Het gaat om de woning van Eylse Walker van het kledingmerk Elyse Walker and Forward. Amber Interior design was verantwoordelijk voor het mooie interieur, maar wij zijn vooral ook erg enthousiast over de mooie tuin!

Intieme onderhoudsvriendelijke tuin

Betonnen tegels en witte schuttingen

Middels mooie karakteristieke openslaande deuren vanuit de woonkamer en open keuken, heb je toegang tot deze tuin. Een kleine intieme tuin met hoge witte schuttingen rondom de tuin. Op de vloer vind je grote lichtgrijze betonnen tegels, die erg mooi staan bij de wit geschilderde stenen gevel en donkergrijze kozijnen. Door deze basis is het een erg onderhoudsvriendelijke tuin geworden. Dit neemt echter niet weg dat er groen te vinden is in de tuin. Achter de bank bijvoorbeeld is een rijtje bomen geplaatst, en er zijn ook losse plantenpotten in de tuin te vinden. Daarnaast kan je hier ook mee genieten met de hoge zomerse Palmbomen van de buren.

Intieme onderhoudsvriendelijke tuin

Loungehoek en buitenkeuken

Er zijn twee gedeeltes ingericht in deze tuin. Aan de rechterkant vind je een vaste wit geschilderde stenen bank, een bijpassende vaste vuurkorf en een grote buitenkeuken. Aan de linkerkant is de loungehoek ingericht. Daar is een grote houten loungebank met comfortabele grijze kussens geplaatst, vergezeld door een brede lage rustieke houten tafel, twee rotan krukjes en twee stijlvolle zwarte Acapulco chairs. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen plek is om te zitten in deze tuin!

Intieme onderhoudsvriendelijke tuin

Bron: Amberinteriordesign.com | Fotografie: Tessa Neustadt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam