Woonaccessoires

Inspiratie leveren aan industrieel ontworpen werkplaatsen met fotoafdrukken van BesteCanvas.nl


Zoals je misschien hebt opgemerkt, is het postindustriële interieurontwerp op dit moment een rage. Vele startups hebben kiezen doelbewust voor uitgestrekte en ruime gebouwen (oude fabrieken) voor de functionaliteit en vrijheid van beweging die ze bieden. Van zodra ze geïntroduceerd worden aan enkele van de vele eigentijdse ontwerpesthetica, en gedecoreerd worden met planten en hangmatten, krijg je zo goed als de ultieme moderne werkomgeving. Dat is uiteraard enkel zo indien je de volledige ruimte combineert met een geschikt stuk wanddecoratie. De experten in fotoafdrukken van BesteCanvas.nl zijn hier om een kijkje te nemen naar de vele manieren waarop men de werkomgeving kan bijwerken met erg simpele elementen!

Het inspirerende citaat op een glanzend oppervlak

Het is geen geheim dat een duidelijk teken van een eigentijdse kantoorruimte bestaat uit een mooie motiverende wanddecoratie. Dit kan gaan om een Instagram citaat, een iconisch portret van Steve Jobs door Albert Watson, of een geweldige groepsfoto van je team. Het is telkens een toevoeging aan het interieur die meer biedt dan een kunstmatige betekenis. Daarom is het cruciaal om dit in het best mogelijke formaat te doen. Wanneer we het hebben over blijvende kwaliteit en adembenemende beelden, is een foto op aluminium de meest voor de hand liggende kanshebber voor een wanddecoratie die aan beide criteria voldoet.

Er bestaat amper iets dat een verfijnde, doordachte industriële ruimte beter kan aanvullen dan het duurzame aluminium paneel. De combinatie van twee aluminium bladen en een zwarte kern van kunststof past comfortabel in elke moderne kantoorruimte, waarbij het de muur opfrist en de blik van voorbijgangers vangt.

De afdruktechnologie zorgt terwijl voor een uitzonderlijk nette weergave. De tinten zijn allemaal nauwkeurig, met diepe contrasten en een hoge verzadiging die je prent ongelofelijk aantrekkelijk maken voor het oog. De oplosmiddelvrij HP latex inkten leveren een prachtig resultaat bij de recreatie van je originele afbeelding, terwijl de beschermende folie elke kans op schade door UV-straling elimineert.

Dit is echter enkel wat men van buitenaf ziet. De echte kracht van een aluminium afdruk treft men aan in de algemene samenstelling. Ondanks het feit dat het gemakkelijk te verplaatsen is (iets wat echt belangrijk is wanneer je het interieur van je nieuwe kantoor herschikt), is een afdruk op aluminium een erg stevig stuk wanddecoratie. Dit gezegd zijnde, is het terecht een van de duurzaamste en langstlevende formaten op het schap! Slagvast en niet vatbaar voor een aantal omgevingsinvloeden, is het de ideale waargemaakte droom met een ernstige uitstraling van premiumklasse. Voor ondernemers die echt geven om de sfeer in hun werkplaats, is het een bijna noodzakelijk accessoire.

Plezier brengen op het dagelijks werk

Als er nog iets is wat men meteen associeert met een moderne tech startupomgeving, dan is het wel het gebrek aan overdreven ernstige doctrine. In plaats daarvan wordt het ontwerp gecreëerd met als doelstelling de creativiteit, vrijheid en onbezorgdheid aan te moedigen. Dit wordt gewoonlijk voorzien door een selectie aparte decoratieve aanvullingen. Met dit in gedachten, moet elke toekomstige of reeds bestaande ondernemer absoluut een kijkje nemen in de geschenkselectie van BesteCanvas.nl. Ook al kan men gaan voor een simpele set canvassen voor elke werknemer, zorgt een gepersonaliseerde fotomok of fotomuismat ervoor dat iedereen echt voelt dat ze een volwaardig deel uitmaken van het team, en tegelijkertijd over een waardevolle individualiteit beschikken. Kleine aanvullingen als deze zijn een essentieel onderdeel van je ondernemersgeest en je bedrijf in het algemeen!

Heb je het ontwerp van je kantoor al beraamd terwijl je dit las? Verlies geen tijd en maak van je team een echt gelukkige en productieve eenheid. Bezoek BesteCanvas.nl en ontdek de manier om een echt unieke kantoorsfeer te creëren!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam