Interieur ideeën

Industriële loft met speelse indeling


We hebben hier veel loft appartementen laten zien. Stoere loft appartementen met originele industriële details. Vandaag willen we wederom een loft laten zien, die ook voorzien is van stoere elementen zoals de industriële ramen, hoge plafonds en stenen muren. Maar het is de indeling en de afwerking die deze loft zo bijzonder en uniek maken.

Industriële hanglampen

Industriële loft met speelse indeling

De loft is gelegen in de kunstenaarswijk Montmatre in Parijs. Het is een voormalige werkplaats die door ontwerpburo 2Design volledig verbouwd is tot een bewoonbare loft. Zoals gezegd is de industriële sfeer goed bewaard gebleven. Dit is echter ook gecombineerd met een speelse indeling en een super strakke moderne afwerking.

Industriële ramen

Moderne keuken

Niveauverschillen
De speelse indeling kenmerkt zich met verschillende niveauverschillen tussen de verschillende ruimtes. Zo bevindt de woonkamer zich op de laagste verdieping, de keuken op de midden verdieping, terwijl de slaapkamer op de bovenverdieping is ingericht. Het zijn allen open ruimtes, waardoor het open loft karakter sterk aanwezig blijft.

Alle muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd en gecombineerd met een donkere warme houten vloer. En elke ruimte is voorzien van stoere industriële zwarte hanglampen.

Open loft

Slaapkamer met vide

Strakke afwerking

Fotografie: Jean-Baptiste Leroux

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam