Industrieel interieur, Keuken inspiratie

Industriële keuken


Last Updated on december 2, 2015 by

Een tijdje geleden hebben we hier al een industriële keuken laten zien. Ik ben er gek op! En met mij zijn er nog veel meer mensen die van industriële keukens houden. Steeds meer mensen kiezen voor een beetje industrieel in hun keuken. RVS keukenkasten, stoere industriële lampen, blootgestelde afvoerbuizen, noem maar op. Ze zijn niet alleen erg stijlvol, maar vooral ook super stoer. Voor de liefhebbers hebben we voor vandaag nog meer industriële keukens gevonden. Geniet er weer van!

Industriële keuken

Industriële ideeën

Hoe creëer je eigenlijk een industriële keuken? Hieronder geven wij een aantal leuke ideeën voor een industriële sfeer in jouw keuken!
– Beton is het perfecte materiaal voor een industriële keuken. Een betonnen vloer of een betonnen muur is super stoer. Maar je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een dikke betonnen keukenblad.
– De meeste mensen willen de waterleidingen en afvoerbuizen zoveel mogelijk uit het zicht laten. Maar in een industriële keuken is dat juist erg mooi.
– RVS details doen het ook goed in een industriële keuken. Complete rvs keukenkasten is een optie, maar met een grote rvs fornuis kom je ook al heel ver.
– Net als beton, is hout ook een geschikte materiaal voor een industriële keuken. Een mooie houten achterwand of misschien een werktafel met een dikke houten werkblad. Super stoer.

Industriële keuken

Industriële keuken

Industriële keuken

Industriële keuken

Industriële keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam