Interieur ideeën, Woonaccessoires

Inbouwspots in huis


Eergisteren hebben we de luxe elegante woonkamer laten zien, die ontworpen is door YØDezeen Architects. De russische interieurontwerpers hebben een luxe elegante interieurontwerp gemaakt voor een appartement in Moskou. Naast mooie materialen en warme natuurlijke kleuren, hebben ze ook goed nagedacht over de verlichting. Verlichting speelt een essentiële rol in een interieur, zowel op functioneel als esthetisch gebied. Voor dat appartement hebben de ontwerpers gekozen voor de combinatie van wandlampen, vloerlampen en de altijd populaire inbouwspots. Over deze laatste vorm van verlichting gaan we het vandaag hebben, inbouwspots in huis!

Inbouwspots in huis

Primaire lichtbron

Inbouwspots kom je overal tegen. In kantoren, restaurants en andere openbare panden. Ze zijn enorm geschikt als primaire lichtbron in huis. Daarnaast kan je het heel mooi combineren met andere vormen van verlichting. En het naadloze karakter zorgt ervoor dat het er super strak en luxe uit komt te zien. Of dat nou in de woonkamer, keuken, de hal, de slaapkamer of zelfs in natte ruimtes als de badkamer. Inbouwspots zijn altijd een goed idee.

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Soorten plafondspots

Er zijn heel veel verschillende soorten inbouwspots. Voordat je op zoek gaat, moet je dus bedenken wat voor soort inbouwspots je wilt hebben. Wil je kantelbare of verstelbare inbouwspots. Met kantelbare inbouwspots kan je een specifiek gedeelte extra goed belichten. Dit kan bijvoorbeeld een mooie kast zijn of een schilderij. Met verstelbare inbouwspots zorg je voor verlichting in een hele kamer, zonder de nadruk op iets specifieks te leggen. Daarnaast moet je ook nadenken over de vorm. De traditionele inbouwspots zijn rond, maar tegenwoordig zijn vierkante inbouwspots ook heel erg populair. De armaturen zijn de draagconstructies van de inbouwspots. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Je hebt aluminium armaturen, maar je hebt ook mooie zwarte en witte armaturen.

Led vs Halogeen

En last but zeker nog least, is de soort lichtbron een belangrijke keuze. De traditionele inbouwspots werken samen met halogeen lampen. Maar tegenwoordig zijn LED lampen heel erg populair. Ze zijn een stuk milieuvriendelijker en duurzamer, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer in een ruimte.

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Inbouwspots in huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam