Kinderkamer inspiratie, Modern interieur

In deze kinderkamer vormt het stoere stapelbed dé blikvanger


Het bed vormt vaak het middelpunt van de slaapkamer. Dat geldt voor een ‘normale’ slaapkamer, maar dat geldt eigenlijk nog meer voor een kinderkamer. Alles draait om het bed. Op basis van dit uitgangspunt heeft interieur en architectenbureau Zooi onderstaande kinderkamer ontworpen en ingericht. Een heel stoere kinderkamer, waarin het bed dé blikvanger vormt. Maar ook de rest van de kinderkamer ziet er zéker niet verkeerd uit. Inspiratie nodig voor het inrichten van de kamer van je eigen kind? Kijk snel verder voor een aantal hele leuke en inspirerende ideeën!

In deze kinderkamer vormt het stoere stapelbed dé blikvanger

Minimal Mine

Het interieur- en architectenbureau uit Oekraïne heeft het Minimal Mine project gerealiseerd. Een heel bijzonder project, waarbij twee kleine appartementen zijn samengevoegd tot een groter appartement voor een jong gezin van vier personen. Alle kamers zijn vrij ruim opgezet. Zo is deze kinderkamer ook vrij ruim, en voorzien van een grote raam met natuurlijk daglicht.

Stoer stapelbed

Er is een moderne strakke basis neergezet,met strak afgewerkte witte wanden en een mooi sfeervolle houten vloer. Zoals gezegd, gaat alle aandacht naar het bed. De ontwerpers hebben namelijk een heel stoer en uniek bed ontworpen. De basis bestaat uit een rechthoekig geel blok, die een zwevend karakter heeft gekregen. In het uiteinde van is een rond raampje gemaakt. En aan de witte muur vind je een mooie wereldkaart kunstwerk van kurk. H

In deze kinderkamer vormt het stoere stapelbed dé blikvanger

Klimrek als trap

Het is eigenlijk een stapelbed, want bovenop het dak van het bed, is een tweede bed gecreëerd. Aan de buitenzijde is soort balustrade gecreëerd van dikke touwen. In plaats een ‘normale’ trap, hebben ze met stoere gekleurde gele en blauwe rekken aan de muur, een soort klimrek gemaakt, die toegang biedt tot het bovenste bed. Op die manier heeft de slaapkamer een leuk speels karakter gekregen.

In deze kinderkamer vormt het stoere stapelbed dé blikvanger

Werkplek-kast combinatie

Bij het raam is een werkplek-kast combinatie ingericht. Met mooie houten planken is een zwevend bureau gerealiseerd met twee ladekasten in het bureaublad. Het stukje plafond en het stukje muur zijn daarin mee bekleed. Aan de rechterkant van het bureau vind je de kast. Een open kast met aan de onderkant vier open vakken en een grote vak aan de bovenkant. De achterkant van de kast is bekleed met krijtverf bekleding, waarop getekend en geschreven kan worden.

In deze kinderkamer vormt het stoere stapelbed dé blikvanger

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam