Kantoor

IKEA werkplek inrichten op zolder


Wij zijn een groot fan van IKEA. Niet alleen wij, maar wereldwijd zijn er fans die het Zweedse woonwarenhuis helemaal te gek vinden. IKEA staat bekend om hun meubels en accessoires met een mooi en stijlvol Scandinavisch ontwerp, maar vooral om hun praktische oplossingen. Oplossingen voor mensen die klein wonen, voor mensen met een eenkamerappartement, voor gedeelde kinderkamers, noem maar op. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook erg goed met het creatief omgaan met het inrichten van werkplekken en kantoren. Onderstaand thuiskantoor is daar het perfecte voorbeeld van!

IKEA werkplek inrichten op zolder

IKEA werkplek inrichten op zolder

Werkplek inrichten onder schuin dak

De zolder is een plek die vaak wordt overgeslagen. Hier hebben we al vaker laten zien dat je juist een hele mooie ruimte kunt maken in de zolder. Je kunt er een moooie zolder slaapkamer van maken zoals ze dat bijvoorbeeld gedaan hebben met deze droomslaapkamer op zolder. En je zou er zelfs een woonkamer in kunnen richten. En als je een iemand bent die vaak thuiswerkt, dan zou je ook een werkplek of kantoor op zolder kunnen inrichten. IKEA laat zien hoe je dat heel praktisch en mooi kunt doen, ondanks de aanwezigheid van schuine wanden of een schuin dak.

IKEA werkplek inrichten op zolder

Leuke praktische meubels en accessoires

Met mooie handige wandkasten kan je zelf bepalen hoeveel wandkasten op welke plek ze aan de muur gemonteerd worden. Je hoeft dus niet bang te zien dat het niet past door het schuine dak. Ze hebben hier gekozen voor het populaire Sinngerlig bureau met het stoere bureaublad van kurk, die ondersteund wordt door twee zwarte stalen schragen. De wit geschilderde houten vloer is erg populair in Scandinaivsche interieurs, maar ze kunnen de ruimte ook beetje een koude sfeer geven. Dat hebben ze hier opgelost door middel van een grote warme vloerkleed. Andere meubels en accessoires zoals de trolley op wieltjes, het houten krukje en de leren fauteuil zijn ook altijd erg leuk. Net zoals de verschillende leuke planten in de verschillende potten en vazen.

IKEA werkplek inrichten op zolder

Bron: Wooninspiratie.ikea.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam