Keuken inspiratie

IKEA Method


Kennen jullie de IKEA Method keuken al? Niet? Dan wordt het tijd dat je kennis gaat maken met deze nieuwe IKEA keuken. De IKEA Method keuken is namelijk de opvolger van de super populaire Faktum keuken van IKEA. De Faktum keuken was populair om de flexibiliteit, waarbij je zelf je droomkeuken kunt samenstellen met de verschillende onderdelen in allerlei kleuren en stijlen. Op die manier is elke IKEA Faktum keuken anders.

IKEA Method

IKEA Method vs Faktum

De IKEA Faktum is dus een erg populaire keuken van IKEA. Maar waarom zou je deze keuken dan vervangen? Never change a winning team, zou je zeggen. Maar IKEA doet dit natuurlijk niet zonder er heel goed over nagedacht te hebben. De IKEA Method keuken is beter en vooral flexibeler. Het zou meer mogelijkheden moeten bieden in style en layout. Maar de IKEA Method keuken heeft ook meer opbergmogelijkheden. Bovendien belooft IKEA dat het makkelijker zal zijn om een IKEA Method keuken te monteren.

IKEA Method onderdelen

De IKEA Method serie bestaat uit heel veel verschillende onderdelen. Je kan kiezen uit wandkasten, ladekasten, vitrinekasten en basiskasten. En hieruit kan je ook kiezen uit verschillende combinaties. Horizontaal, verticaal. Kortom, keuze genoeg!

IKEA Method

IKEA Method

IKEA Method

IKEA Method

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam