Meubels

IKEA Expedit inspiratie


Laatst hadden we laten zien wat je allemaal kan doen met de populaire Besta kasten van IKEA. Ondanks dat het een systeem is van IKEA, kan je er een echte unieke persoonlijke kast van maken. Een andere mega populaire kast van IKEA, is de Expedit kast. De befaamde vakkenkast van de Zweedse woonketen, die je op heel veel verschillende manieren in kunt zetten in huis.

IKEA Expedit inspiratie

Expedit ideeën

Expedit inloopkast

De Expedit kast wordt vaak gebruikt als boekenkast. Maar door de vakken is het ook super geschikt om je platencollectie in op te bergen, als schoenenkast, als commode, noem maar op. Je ziet het zelfs vaak gebruikt worden als roomdevider in de woonkamer of slaapkamer. En in de kinderkamer is het ook leuk als kledingkast.

Expedit kast op kantoor

Expedit kast

Expedit kast ideeën

Expedit kast in de kinderkamer

Deze kast is zó populair geworden, waardoor IKEA had besloten om speciale lades en deurtjes ervoor te produceren, die precies in de vakken past van de Expedit.

Expedit kast in de slaapkamer

Expedit roomdevider

Expedit scheidingswand

Zwarte Expedit tv-meubel

Expedit is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Bron: Decoracion.facilisimo.com | Lisannevandeklift.nl | Lovegrowswild.com | Hvitetulipaner.blogspot.fr | Kidsmopolitan.wordpress.com | Whitegreysmemories.blogspot.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam