Interieur ideeën, Meubels

IKEA ALGOT


Het IKEA ALGOT systeem bestaat nog niet zo lang, maar het is nu al een échte hit. Wat een handig systeem. Het is een modulair opbergsysteem, die je op verschillende praktische manieren samen kunt stellen. Dit is ook de reden waarom je het ALGOT systeem van IKEA voor verschillende doeleinden in huis kunt gebruiken. Vandaag willen we jullie inspireren met de leukste ideeën, die je met het IKEA ALGOT systeem kunt creëren. Waar zou jij het in huis voor willen gebruiken?

Ikea Algot

ikea-algot-wandysteem

Kledingkast en inloopkast

IKEA heeft meerdere series en systemen in het assortiment die je kunt gebruiken om een inloopkast in te richten. Het ALGOT systeem is daar zéker één van. Creëer jouw ideale inloopkast met de beschikbare kledingroedes, open planken en ladekasten.

ikea-algot-kledingopberger

ikea-algot-inloopkast

Garderobekast en schoenenkast

Het ALGOT systeem van IKEA is ook erg handig in de hal. Je kunt er een eenvoudige schoenenkast mee creeeren, en als je hal groot genoeg is, zou je zelfs een complete wandgarderobe kunnen maken. Genoeg plek voor alle jassen, schoenen en accessoires!

ikea-algot-schoenenrek

ikea-algot-garderobekast

Voorraadkast en berging

De open planken van het ALGOT systeem zorgt ervoor dat je het heel goed kunt gebruiken om een voorraadkast of berging mee in te richten. Ideaal voor het opbergen van voorraadpotten, opbergdozen of gewoon losse producten van de supermarkt.

ikea-algot-berging

ikea-algot-voorraadkast

Werkplek

Het populaire Stringsysteem wordt heel vaak gebruikt voor het creëren van een werkplek in huis. Met de onderdelen van het ALGOT systeem kan je dat ook heel goed doen. Hieronder zie je een mooi voorbeeld van hoe ze met het ALGOT systeem van IKEA een werkplek onder de trap hebben gemaakt. Nice!

ikea-algot-werkplek

Washok

Tot slot is het ALGOT systeem ook ideaal voor het inrichten van een washok. Plaats je wasmachine en droger als onderdeel van het hele systeem. Combineer dat met handige oen planken, wasrek, en opbergbozen als wasmand.

ikea-algot-washok

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam